Såld

Kåbo, Uppsala

Banérgatan 5 C

Slutpris: 1 880 000 kr

Banérgatan 5 C

Perfekt planerad genomgångs 1:a i populära Kåbo. Njut av solig balkong mot trevlig trädgård!

Mycket ljus och fin genomgångs etta i perfekt läge i populära Kåbo! Här bor du i en stabil förening med härlig balkong mot föreningens trevliga innergård.. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med avhängning och förvaring i garderob, ett rymligt sovrum/vardagsrum med plats för både säng och soffgrupp, stor fin balkong i soligt söderläge, fint kök med matplats samt kaklat badrum med duschhörna.

Välskött förening med god ekonomi och som genomgått många av de stora renoveringarna. De boende erbjuds bland annat möjlighet att få nyttja de stora och välskötta innergårdarna med bl a äppel- och plommonträd, trädgårdsmöbler och grill. Parkering finns i området.

Med detta toppenläge i Kåbo får du kort promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum. Alldeles i närheten ligger bl.a. Blåsenhus, BMC och Akademiska sjukhuset. Ångström, Ekonomikum och Engelska parken når du smidigt med en kort promenad. I Stadsskogen som ligger precis intill finns fina motions- och promenadstråk och ca 200 m från huset hittar du en utav Uppsalas absolut bästa gym-/motionsanläggningar. ICA-nära ligger precis runt husknuten.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Banérgatan 5 C, Såld i Kåbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad