Såld

Rönnby, Västerås

Bandygatan 4

Slutpris: 4 950 000 kr

Bandygatan 4

Enplansvilla med pool & insynsskyddad tomt!

Välkommen till Rönnby och denna enplansvilla med en härlig och insynsskyddad tomt i soligt läge!

Huset har genomgått stora renoveringar som bland annat fönsterbyte, takbyte och alla våtutrymmen är renoverade. Utöver det har huset underhållits kontinuerligt. Trädgården ligger i soligt västerläge med trallad altan, utekök och pool. På tomten finns även ett gästhus som är isolerat om ca 15kvm och två förråd. Bred uppfart med plats för ett flertal bilar samt varmgarage i länge. Elbilsladdare är installerad på framsidan. Markiser på framsidan, rullgardiner i alla fönster samt en luft/luft värmepump installerad för ökad ventilation och kyla på sommaren. Vattenutkastare på varje sida varav en med varm och kallvatten.

Parkettgolv, enhetliga färger och välplanerade kvadratmeter är genomgående i hela huset. Allt i ett plan som fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv, två badrum med dusch och golvvärme i bägge, en praktisk tvättstuga, ett socialt vardagsrum med utgång till altanen, ett stort kök med klinkergolv och köksö, ett matrum som går att göra om till sovrum och totalt 4 sovrum varav ett av rummen är delat även till kontor.

Perfekt läge med busshållplats precis bakom huset, promenadavstånd till skola och förskola samt närhet till Västerås City och Erikslunds shoppingcenter. Barnvänliga och trivsamma kvarter med mycket natur och härliga motionsspår.

Huset säljs förbesiktigat och med dolda-fel försäkring!

Välkommen att höra av dig till mäklaren för mer info!

Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad