Till salu

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Baltzar von platens gata 5, 3 tr

3 950 000 kr Accepterat pris
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 207 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1931
Baltzar von platens gata 5, 3 tr

Välplanerad bostad med fransk balkong och sjöglimt mot Riddarfjärden invid Norr Mälarstrand

Kontakta mäklaren för visning.

*Accepterat pris*
Välkommen till denna enastående bostad, perfekt belägen vid Norr Mälarstrand och med utsikt mot Riddarfjärden. Lägenhetens planlösning är social och öppen, med ett rymligt kök och vardagsrum där du enkelt kan inreda med en generös matplats och bekväm sittgrupp. Allrummet har ett förtjusande fiskbensparkett och högt i tak. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch och tvättmaskin.

Ljusflödet i det generösa allrummet förstärks av stora fönster och dubbla pardörrar som öppnar upp till en förförisk fransk balkong med en sjöglimt över Riddarfjärden. Köket är smakfullt renoverat och perfekt anpassat för den moderna livsstilen. Intill allrummet finns en väl tilltagen garderob med smart förvaring och platsbyggd hyllsystem.

Denna bostad erbjuder det bästa av två världar, med en pulserande citykänsla och närheten till grönskande områden. På Kungsholmen finns flertalet restauranger, shoppingmöjligheter och natursköna platser att utforska. För de som gillar att motionera erbjuder området vackra löprundor längs vattnet, inklusive den populära slingan runt Kungsholmen som sträcker sig över 10 km. Dessutom har du utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana inom bekvämt avstånd.

Välkommen till ditt nya drömhem!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Patrik Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Baltzar von platens gata 5, 3 tr, Till salu i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad