Såld

Kungsholmen, Stockholm

Baltzar von Platens gata 3

Slutpris: 13 600 000 kr

Baltzar von Platens gata 3

Rymlig 5,5a med öppen spis och balkong. Egenägd garageplats ingår!

Varmt välkommen till denna rymliga 5,5:a med fungerande öppen spis, balkong och en egenägd garageplats som ingår! Här finns det även möjlighet för ytterligare en balkong, en balkongprojektgrupp har utrett möjlighet att bygga ytterligare extra/rymliga balkonger in mot gård. Bostaden har vackra originaldetaljer som fiskbensparkett, fungerande öppen spis i kolmårdsmarmor och speglade dörrar. Det rymliga vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp från stora fönster och dubbeldörrar som tar dig ut på balkongen som har plats för ett bord och två stolar. Från balkongen ser du Riddarfjärden.
Lägenheten har två generösa sovrum samt ett mindre rum som passar som arbetsrum eller barnrum.
Från vardagsrummet kommer du in i matsalen via skjutdörrar. Här finns det gott om plats för middagstillställningar för stora sällskap.
Lägenheten har dubbla ingångar med separata hissar och extra utrymme vid kökshissen.

Här bor du i absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden precis runt hörnet. Baltzar von Platens gata är en populär gata med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Sthlm Tapas, och Orangeriet. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. På bara 10 minuters promenad är du vid Centralstationen och Arlanda Express.

För att boka in en visning är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Baltzar von Platens gata 3, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close