Till salu

Svista, Uppsala

Bälinge-Svista 27

5 870 000 kr (beräknat pris)
area icon Yta
  • 129 m2 boarea
  • 914 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Bälinge-Svista 27

Enplanshus med stort vardagsrum med fint glasparti mot uteplatsen

Villatomt under avstyckning med stadsnära läge, endast ca 8 kvm till Uppsala, som skall bebyggas av Movehome.

Husförslaget gäller för byggnation av Move # 104 och i det beräknade priset (5 870 000 kr) ingår kostnaden för tomt, ca pris bygglovsavgifter, kontrollansvarig, anslutning va, vattenbrunn, ca pris för elanslutning och markarbete enligt specifikation/beskrivning från husleverantör. Förhandsbesked finns. För den som föredrar buss så är det täta förbindelser till stadskärnan och busshållplatsen ligger bara på ett par minuters promenad från tomten.

För mer information kring husentreprenaden kontakta Movehomes säljare Conny Löfgren på tel. 070-5264939 alt e-post: [email protected].

OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellen. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson för fast pris om 2 100 000 kr. Köparen tecknar separat entreprenadavtal med Movehome.

Intresseanmälan

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad