Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Badelundavägen 3

Slutpris: 10 000 000 kr

Badelundavägen 3

Med lugnt & trivsamt läge!

Välkommen till denna välplanerade, ljusa och tillbyggda Ängbyvilla som varit i familjens ägo sedan början av 60-talet. Det är nu dags att låta en ny familj ta över och som förhoppningsvis kommer att uppskatta huset och läget lika bra som dem! Huset är i äldre, men väl fungerande skick. Det är omhändertaget och allt fungerar!

Ett perfekt hus för dig som vill ha ett större hus med bra läge i området och samtidigt vill påverka efter eget tycke och smak.

Från huset har du närhet till bla förskola, Nya Elementar Skola, Kyrksjölötens- och Judarns naturreservat, Åkeshovs sim- och idrottshall, T-bana Åkeshov, Åkeshovs Slottspark och Brommaplans stora serviceutbud!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Badelundavägen 3, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Badelundavägen 3, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Badelundavägen 3, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad