Såld

Bäckby, Västerås

Axel oxenstiernas gata 22

Slutpris: 695 000 kr

Axel oxenstiernas gata 22

Fräsch 3:a med inglasad balkong!

Varmt välkommen till en välplanerad och fräsch trerummare!

Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning och förvaring via en klädkammare, två tilltalande sovrum, ett badrum med tvättmaskin, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, ett socialt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i soligt läge och utsikt över grönområde. Enhetligt golv och fräscha ytskikt är genomgående i hela bostaden. Ett förråd hör till lägenheten på samma våningsplan. Belägen i en stabil förening med god ekonomi.

Här bor du med närhet till Erikslunds köpcentrum med dess fulla utbud. Du har också närhet till grönområden, motionsspår och allmänna kommunikationer.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Axel oxenstiernas gata 22, Såld i Bäckby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad