Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 33

  • price tag icon 5 548 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
8 595 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 95 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 548 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-2020
Augustendalsvägen 33

Fyrarummare med härlig sjöutsikt!

Kontakta mäklare för visning.

- Välplanerad 4a med stora sovrum
- Magisk utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården
- Stort badrum samt gäst wc
- Garage med direkt anslutning till huset

Nu finns möjlighet att förvärva toppfräsch och välplanerad bostad med vacker sjöutsikt över Stockholms vackra inlopp! Här bor du i direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till city med både buss och pendelbåt. Genomgående planlösning som genomsyras av stilrena materialval. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garageplats i huset som nås med hiss. Du blir en del av populära The View och ett modernt boende i en växande stadsdel. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder gott om avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket som blir bostadens naturliga samlingsplats för större sällskap. Vardagsrummet rymmer enkelt större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang för stora middagsbjudningar. Här har man även fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården!

Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong om 12kvm som erbjuder vacker utsikt över Stockholms inlopp och glittrande vatten. Här kan man njuta och i lugn och ro följa båtarna och sjölivet. Här får man solens bästa soltimmar från förmiddag till kväll!

Lite avskilt från vardagsrummet och de sociala ytorna ligger bostadens tre rymliga och lättmöblerade sovrum, alla med utsikt mot Fjäderholmarna och Lidingö. Två av sovrummen har skjutdörrsgarderober.

Från hallen når man lägenhetens eleganta och stilrena badrum. Badrumsutrustningen består av dusch, vägghängd toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Bostaden har även en separat gäst wc med toalett och handfat.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats, varmt välkomna till visning!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Augustendalsvägen 33, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad