Till salu

Vasastan - Atlas, Stockholm

Atlasmuren 18, 3tr

Nästa visning
calendar icon söndag 4 juni
4 900 000 kr Accepterat pris
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 016 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1929
Atlasmuren 18, 3tr

Smakfullt renoverad tvåa ett stenkast från S:t Eriksplan!

**Accepterat pris** Attraktiv tvårummare om 49 kvm som på ett elegant vis förenar stilfull funktionalism med originalcharm. Fönsterpartier med vackra spröjsade fönster ger ett fint ljusinsläpp till bostadens båda rum och en oslagbar utsikt över S:t Eriksbron och de vackra fasaderna tvärsöver Barnhusviken. Lägenhetens yta är väldisponerad och fördelas över en välkomnande hall, ett fullutrustat modernt kök i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum, ett trivsamt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. Lägenheten har genomgående ljusa fräscha ytskikt. Utöver fantastisk miljö och bevarad estetik bjuder bostaden även på lyxiga detaljer som integrerad maskinpark i köket och tvättmaskin i badrummet. Bostaden är lättmöblerad och kombinerar fulländat allt som kan önskas av ett bekvämt, praktiskt och vackert hem.

Bostadsrättsföreningen Loket 1 är en äkta förening som äger fastigheten Loket 1 där dem upplåter lägenheter till boende på adresserna Atlasmuren 18 samt S:t Eriksgatan 64. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt till företag verksamma inom olika branscher. Fastigheten är klassad “grön” av Stockholms stadsmuseum vilket innebär det att det har ett högt kulturhistoriskt värde och att bebyggelsen är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

Fastigheten anno 1929 ligger belägen i Vasastan och närmare bestämt i det populära Atlasområdet som även kallas ”lilla Paris” för sin charmiga atmosfär och vackra arkitektur. Här finns allt som kan önskas av närservice med ett rikt nöjes -och kaféliv runt Rörstrandsgatan och mycket bra kommunikationer ifrån S:t Eriksplan några minuter bort där man finner tunnelbana, innerstadsbussar och flygbussar. I närheten finner man även Odenplan med pendeltåg och direkttåg till Arlanda, Vasaparken samt trevliga promenadstråk längsmed Karlbergskanalen.

Välkommen på visning!

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! söndag 5 juni

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Ventilation

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad