Såld

Öfre Slotts, Uppsala

Åsgränd 2 B

Slutpris: 2 500 000 kr

Åsgränd 2 B

Extremt välplanerad och härlig genomgångslägenhet, belägen i anrika Pelle Svanslös-kvarter!

I anrika kvarter på Öfre Slotts finns nu möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad tvåa med ett fritt läge i klassisk 30-talsfastighet ritad av Gunnar Leche. Fri utsikt mot Slottet.

Härlig 30-talscharm genomsyrar lägenheten med fina trä- och fiskbensparkettgolv, höga golvsocklar, spegeldörrar, generös takhöjd och fönster med djupa nischer. Planlösningen erbjuder en välkomnade och rymlig hall, funktionellt och fullt utrustat kök med matplats, vardagsrum med utsikt mot Slottet, ett stort sovrum samt ett fräscht stamrenoverat badrum med kakel och klinkers med golvvärme.

Här bor du lugnt och ostört med gångavstånd till citys rika utbud av caféer, restauranger och butiker. Mycket välskött förening med de stora renoveringarna avklarade. En härlig atmosfär som måste upplevas!

TILLTRÄDE: Säljaren önskar tillträde 3-4 månader från kontraktstillfälle.
VID INTRESSE: Vänligen kontakta ansvarig mäklare, Jakob Ekerot, på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsgränd 2 B, Såld i Öfre Slotts, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad