Såld

Kåbo, Uppsala

Artillerigatan 12F

Slutpris: 3 600 000 kr

Artillerigatan 12F

Totalrenoverad 3:a med uthyrningsdel i grönskade Kåbo! Flexibelt boende med stor balkong/loggia!

Mycket fin och trivsam 3:a med uthyrningsdel som totalrenoverats på ett mycket elegant vis. Den ursprungliga 40-talscharmen har bevarats på ett smakfullt sätt samtidigt som lägenheten har moderniserats och nu är i absoluta toppskick. Lägenheten är fördelad på en tvåa och en etta/uthyrningsdel. Uthyrningsdelen har ingång både från trapphuset och lägenheten vilket skapar ett flexibelt boende med många möjligheter. Perfekt för er som vill sänka era egna boendekostnader, har eget företag eller tonåringar. Stort rum, kokskåp, toalett och hall.

Tvåan har en välkomnande hall, lyxigt kök med stor öppning in det luftiga vardagsrummet, rymligt sovrum med walk-in-closet, stilrent helkaklat badrum med fönster och läcker loggia/balkong i soligt läge. Ettan har en mindre hall, stort allrum med klädkammare och toalett.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och en mycket trevlig och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor och trädgårdsmöbler. Det finns också ett övernattningsrum att hyra med fyra bäddar. Kåbo har en charmig blandning av lägenheter och Uppsalas vackraste villor med sina fina trädgårdsmiljöer. Ett lugnt och grönskande område där man samtidigt har man närhet till Uppsalas stadskärna. I det direkta närområdet finns bl.a. BMC, Glunten, Akademiska sjukhuset och en ICA-butik. Ett par kvarter bort väntar Stadsskogen med såväl motionsrundor som bärplockning. Omedelbar närhet till bl.a. förskolor, träningsanläggningar, Botaniska trädgården med café och restauranger.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Artillerigatan 12F, Såld i Kåbo, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad