Såld

Bromma - Södra Ängby, Stockholm

Aroseniusvägen 20

Slutpris: 14 600 000 kr

Aroseniusvägen 20

Genomgående ljus och charm

I attraktiva Södra Ängby, med närhet till allt från kommunikation och service till Judarnskogen och Mälaren, finner vi denna fantastiska souterrängvilla med rymliga kvadrat och med genomgående fräschör. Många sovrum, härligt sociala ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Vackra detaljer som blyinfattade fönster i färg, unikt innertak och en värmande öppen spis. Ljuvligt grönskande trädgård med flera uteplatser, plana ytor som gjort för lek och spel samt lekstuga för de minsta. Allt man kan önska! Välkomna till Aroseniusvägen 20!

Ansvarig mäklare

Karin Kellander Kinch

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Aroseniusvägen 20, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Aroseniusvägen 20, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Aroseniusvägen 20, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad