Till salu

Rosendal, Uppsala

Arne Tiselius gata 60B

  • price tag icon 4 593 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 595 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 61,9 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 593 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Arne Tiselius gata 60B Visa projekt

Stor 2:a med generös takhöjd & uteplats i västerläge alldeles i närheten av Stadsskogen!

Väldisponerad och rymlig 2:a med generös takhöjd (3,0-3,38 m) och uteplats i västerläge. Brf Linnéa Garden ligger alldeles i närheten av Stadsskogen.

OBS! Tillval för ett värde om 47 973 kr ingår! Fast pris och "först till kvarn" gäller - kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad!

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring, social del av bostaden i form av kök i vinkel och öppen planlösning till vardagsrum med utgång till uteplats i västerläge, stort sovrum om ca 13 kvm. Stort badrum med kombimaskin, duschhörna, wc och handfat.

Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen finns bland annat gemensamhetslokal med kök och bastu (juni 2024), cykelverkstad samt odlingsmöjligheter i växthus.

Läs mer om projektet här: https://linneagarden.com/

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Arne Tiselius gata 60B, Till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad