Såld

Torshäll, Värmdö

Äppelblomsvägen 66

Slutpris: 5 400 000 kr

Äppelblomsvägen 66

Detta friköpta parhus i 2-plan, är verkligen ett fantastiskt hem som erbjuder både komfort och praktiskt boende för familjen! På entréplan möts du av en öppen och ljus planlösning som ger ett välkomnande intryck. Det stora vardagsrummet fylls med naturligt ljus och angränsar till en rymlig uteplats i söderläge. Detta gör det till en perfekt plats att njuta av solen och utomhusaktiviteter med familj och vänner. Uteplatsen är tillräckligt stor för både matplats och en loungehörna, vilket gör den idealisk för att bjuda in till grillmiddagar och sociala tillställningar. Köket på entréplanet är generöst utformat och välutrustat, vilket underlättar matlagningen. Ett helkaklat badrum med dusch och toalett finns också på detta plan. Dessutom finns en rymlig tvättstuga som erbjuder gott om plats för förvaring och klädvård. Värmepannan (Fighter 310P) finns här, och hela undervåningen har vattenburen golvvärme. På övervåningen finner du fyra fridfulla sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och naturligt ljus. Master bedroom har till och med bekvämt en fransk balkong. Det finns också en klädkammare på övervåningen, vilket ger extra utrymme för organisering. Ett helkaklat badrum är också en del av övervåningen och är utrustat med toalett, handdukstork och badkar, vilket ger en avkopplande och lyxig atmosfär. Här bor ni med en asfalterad uppfart med carport och förråd, vilket ger gott om plats för parkering av upp till tre bilar. Framsidan av huset är perfekt för att njuta av morgonsolen och skapa en trivsam atmosfär.

På Äppelblomsvägen finns en förskola inom några minuters gångavstånd och Hemmestaskolan och Viks skola nås med en kort promenad på bilfria vägar. Detta gör det till det perfekta hemmet för familjer där skola, dagis, kollektivtrafik och idrottsanläggningar är nära till hands. Sammanfattningsvis är detta parhus i Torshäll en dröm för familjer som söker en bekväm och funktionell livsstil i ett barnvänligt område. Det välplanerade boendet, den soliga uteplatsen och närheten till skolor och förskolor gör det till ett idealiskt hem för dem som värdesätter både komfort och praktikalitet.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Äppelblomsvägen 66, Såld i Torshäll, Värmdö Planlösning från Äppelblomsvägen 66, Såld i Torshäll, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad