Såld

Eknäs, Nacka

Apollovägen 13B

Slutpris: 6 100 000 kr

Apollovägen 13B

Välbelägen villa i ett plan invid skolan

Välbelägen villa sist på Apollovägen. Björknässkolan med årskurs f-9 ligger endast ett stenkast bort och likaså idrottsplats och ishall. Strax bakom huset går elljusspår och vackra promenadvägar i skogen. Detta är verkligen ett läge som är tyst och lugnt på en återvändsgata men samtidigt smidigt med skola, affärer och snabba bussar till city på kort avstånd.

Villan från Värsåsvillan är väldisponerad i ett plan med vidbyggt garage. Huset har behov av renovering. Detta är med andra ord ett tillfälle för den händiga familjen eller bostadsutvecklaren att sätta sin egen prägel på ett hem i bästa läge. Fiber finns anslutet och hemmet har kommunalt vatten och avlopp. Tomten är plan och fin med bra lekytor och en härlig altan skyddad från insyn bakom en tät syrénhäck.

Invändigt bjuder villans på rymliga rum. Ett stort kök har en matsal i anslutning. Här ryms en matplats för riktigt många sittande gäster i ett burspråk mot gatan. Ljuset är fantastiskt. Vägg i vägg ligger vardagsrummet med braskamin och flera stora fönster mot trädgården på baksidan. Det finns idag tre bra sovrum. Badrummet har hörnbadkar och duschmöjlighet bjuds även i den rymliga tvättstugan. Både badrum och tvättstuga bör dock göras om och säljaren säljer dem i nuvarande skick, utan vidare åtgärder. Ta gärna del av bifogat besiktningsprotokoll.

Från tvättstugan har man direktaccess till det stora garaget, vilket är smidigt de dagar vädret inte visar sin bästa sida.

Detaljplanen medger generös byggrätt. Se gärna bifogade utklipp från detaljplanen samt bifogad länk för hela planen.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Apollovägen 13B, Såld i Eknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad