Till salu

Salabacke, Uppsala

Apelgatan 9 A

Nästa visning
calendar icon måndag 17 juni 17:00 - 17:30
  • price tag icon 3 955 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 61 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 955 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1956
Apelgatan 9 A

Ljus gaveltvåa med stora sociala ytor och balkong i perfekt sydvästläge!

Varmt välkommen till Apelgatan 9 A och denna fantastiskt välplanerade gaveltvåa belägen i populära Salabacke. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en ljus och luftig känsla i hela lägenheten. Dessutom är balkongen belägen mot sydväst och har ett fritt och öppet läge, där man kan njuta av kvällssol och en vacker grönskande utsikt. Denna rymliga tvårumslägenhet erbjuder goda sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Här kan du duka upp för stora middagsbjudningar för 6-8 personer. Vidare finner du generösa förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober i både sovrum och hall. Sovrummet är stort och rymligt , här finns plats att möblera med stor säng och övrigt möblemang. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin.

Brf Riksbyggen Uppsalahus nr. 6 är en trivsam föreningen med låg belåning (2650 kr/kvm) och parkeringsmöjligheter i form av både garage och parkeringsplatser. I avgiften ingår uppvärmning, kall- och varmvatten, TV och bredband. I föreningen finns gemensamma utrymmen så som bastu, flertalet tvättstugor med tillhörande mangel och torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd samt samlingslokal som kan hyras för 200 kr/tillfälle. Lägenhetsinnehavaren disponerar även över 2 stycken förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Här bor ni med attraktivt läge i hjärtat av Salabacke och med närhet till Gränby Centrum, kommunikationer, förskolor, skolor, livsmedelaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter. Det finns även bra med cykelvägar in till city. För pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Bör ses!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! måndag 17 juni, 17:00 - 17:30
Anmäl mig
Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Apelgatan 9 A, Till salu i Salabacke, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad