Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Ankargatan 11

Slutpris: 2 460 000 kr

Ankargatan 11

Tilltalande gavellägenhet med uteplats! Bredband ingår i avgiften!

Nu erbjuder vi en riktigt trivsam och trevlig marklägenhet. Utsökt belägen på en gavel med uteplats inåt trädgården.

Öppen planlösning med trevliga utrymmen;
Välkomnande hall med klinkergolv och praktiska garderober.
Trevligt kök med matplats med fönster åt två håll som ger ett trivsamt ljus. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som erbjuder bra plats för möblering. Härifrån kommer du också ut till den inglasade uteplatsen. Här kan du njuta med vännerna på besök. Glaspartiet har dörr och är låsbart. Utanför finns fina gräsytor och buskar.
Sovrummet är rymligt och har stor skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Det finns även en stor klädkammare med fönster. Denna kan även fungera som ett mindre arbetsrum eller liknande.

Detta är ett utmärkt tillfälle till ett härligt boende på markplan. Fina omgivningar med närhet till Mälaren, natur, badstrand och båtliv...

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ankargatan 11, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad