Såld

Kungsholmen, Stockholm

Ångströmsgatan 9, 3 tr

Slutpris: 9 000 000 kr

Ångströmsgatan 9, 3 tr

Ljus och ytterst välplanerad 4:a med härlig balkong i väst och sjöutsikt mot Karlbergssjön!

Ljus och ytterst välplanerad 4:a med lugnt toppläge på Kungsholmen. Högt upp med härlig balkong i västläge och strålande sjöutsikt mot Karlbergssjön. Genomgående med stora, eleganta fönster i olika väderstreck och generöst ljusinsläpp. Optimalt planerad 4:a med tre bra sovrum och två separata badrum. Stilrent renoverat kök med kvalitativa vitvaror. Bra förvaring med ett flertal garderobssektioner. För extern förvaring finns ett källarförråd. Kabel-tv basutbud samt bredband ingår i avgiften. Stilfull fastighet med rymlig, modern hiss. Garage med laddplatser finns i huset.

Lugnt toppläge på Kungsholmen vid idylliska S:t Eriksområdet med Karlbergssjöns strandpromenad utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer vid Fridhemsplan. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ångströmsgatan 9, 3 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad