Såld

Kungsängen, Uppsala

Ångkvarnsgatan 12

Slutpris: 2 230 000 kr

Ångkvarnsgatan 12

Modern och välplanerad tvåa med stor balkong mot lugn innergård! Lediga garageplatser finns!

Välkommen till en mycket fin tvåa med ett utmärkt pendlarläge. Lägenheten om 54 kvm är belägen på våningen fyra i modern fastighet från 2010 och har genomgående fina ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Föreningens garage samt lägenhetens förråd finns belägna i källaren vilka du enkelt når med hiss.

Bostaden har alla bekvämligheter och erbjuder välkomnande hall med förvaring, modernt och fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, sovrum samt fräscht badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet når du rymlig balkong vänd mot den trevliga innergården.

Föreningen har god ekonomi och låga avgifter där bl.a. värme och kallvatten ingår. Gemensamt har man en trevlig innergård med bl.a. lekplats, pergola med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att nyttja. Varmgarage finns i källaren, kösystem tillämpas men kön är i dagsläget mycket kort. I markplan finns även en gemensam tvättstuga samt uthyrningsrum (se bilder) vilket är ovanligt i nyproducerade fastigheter.

Kungsängen är ett mycket populärt område till följd av det fördelaktiga pendlarläget och närheten till centrum. I området finns både förskolor, restauranger och gym och ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys. Bostaden är även nära belägen den vackra Fyrisån med mysiga naturstråk, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Inom 5-10 minuters promenadavstånd nås stadsträdgården, Akademiska sjukhuset och nya Studenternas samt allt annat vad Uppsala har att erbjuda. En lägenhet som bör upplevas på plats!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ångkvarnsgatan 12, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad