Till salu

Rosendal, Uppsala

Amanuensgatan 9

Nästa visning
calendar icon söndag 3 december 11:45 - 12:15
2 495 000 kr
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 489 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022/2023
Amanuensgatan 9

Välplanerad trea med balkong i väster mot gården

Välkommen till denna optimalt planerad trea med balkong väster mot gården. Här får ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med en kombimaskin. Förvaring i skjutdörrsgarderob och rejäl klädkammare. Belägen i nybyggda föreningen Kvadratum i norra delen av Rosendal med cykelavstånd till City och med Stadsskogen runt hörnet. Lägenheten är helt nyproducerad i JMs regi och och du kan bli dess första ägare. Här bor du i en Svanenmärkt bostad med låg energianvändning och bra källsorterings möjligheter. Snabbt tillträde möjligt för den som önskar!

Mycket funktionell planlösning som erbjuder hall med förvaring via skjutdörrsgarderober, kök och vardagsrum i öppen planlösning som har utgång till balkong i väster mot gården. Vidare finns två sovrum varav ena med klädkammare och plats för dubbelsäng. Vidare finns helkaklat badrum med kombimaskin. Genomgående ekparkettgolv i torra utrymmen samt vitmålade väggar. Köket är modernt med smakfullt vita, släta luckor samt energisnåla vitvaror.

Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. Varje lägenhet har separat vindsförråd och det finns cykel- och barnvagnsförråd. Lägenheten är ansluten till Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser finns i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning.

Rosendal är ett populärt område för dig som önskar närhet till natur, men även ha city inom cykelavstånd. Inom några minuter tar du dig med cykel eller buss till populära arbetsplatser och Institutioner såsom Akademiska, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet. Inom kvarteret finns välsorterad Hemköps butik med generösa öppettider, populärt bageri samt caféer mm. Här finns även välbesökta lekplatser för de minsta samt förskolor och en grundskola som planeras att öppna hösten 2024 (Läs mer på Uppsala kommuns hemsida). Stadsbussar går genom Rosendal med nära till hållplats och med täta turer. Även smidigt pendlarläge med nära till påfart till E-4.an. Varmt välkommen på visning!

För mer information om projektets utformning hänvisar vi till JM:s projekthemsida:
https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/rosendal/kvadratum-1/

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 december, 10:45 - 11:15
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Amanuensgatan 9, Till salu i Rosendal, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad