Till salu

Rosendal, Uppsala

Amanuensgatan 9

1 995 000 kr
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 900 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022/2023
Amanuensgatan 9

Välplanerad tvåa med solig balkong mot innergården

Välkommen till en mycket välplanerad tvåa med en trevlig balkong med eftermiddagssol och vänd mot innergården. Här får ni en öppen planlösning för kök och vardagsrum, sovrum som rymmer dubbelsäng samt helkaklat badrum med kombimaskin. Belägen i nybyggda föreningen Kvadratum (är fortfarande under produktion) i i norra delen av Rosendal med cykelavstånd till City och med Stadsskogen runt hörnet. Lägenheten är helt nyproducerad i JMs regi och inflyttning kan ske början/mitten av juni 2023. Här bor du i en Svanenmärkt bostad med låg energianvändning och bra källsorterings möjligheter. Snabbt tillträde möjligt för den som önskar!

Modernt inredd lägenhet med genomgående ekparkettgolv i torra utrymmen samt vitmålade väggar. Köket är modernt med smakfullt vita, släta luckor samt energisnåla vitvaror. Badrummet är helkaklat med spotlights i taket.

Föreningen kommer att ha en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. Varje lägenhet har separat vindsförråd och det finns cykel- och barnvagnsförråd. Lägenheten är ansluten till Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser kommer finnas i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning.

Rosendal är ett populärt område för dig som önskar närhet till natur, men även ha city inom cykelavstånd. Inom några minuter tar du dig med cykel eller buss till populära arbetsplatser och Institutioner såsom Akademiska, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet. Inom kvarteret finns välsorterad Hemköps butik med generösa öppettider, populärt bageri samt caféer mm. Här finns även välbesökta lekplatser för de minsta samt förskolor och en grundskola som planeras att öppna hösten 2024 (Läs mer på Uppsala kommuns hemsida). Stadsbussar går genom Rosendal med nära till hållplats och med täta turer. Även smidigt pendlarläge med nära till påfart till E-4.an. Varmt välkommen på visning!

För mer information om projektets utformning hänvisar vi till JM:s projekthemsida:
https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/rosendal/kvadratum-1

Intresseanmälan

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad