Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 7 , 1 tr (vån 2)

Slutpris: 11 800 000 kr

Alströmergatan 7 , 1 tr (vån 2)

Ljus och ytterst välplanerad 6:a med lugnt toppläge på Kungsholmen, garageplats ingår i avgiften!

ACCEPTPRIS! Ljus och ytterst välplanerad 6:a i mycket bra skick. Låg avgift inkl bredband, tv och garageplats! Härlig balkong i västläge med många soltimmar. Ljus hörnlägenhet med stora fönsterpartier i tre väderstreck och vackra parkettgolv. Samtliga fönster byttes 2017 och är ljuddämpande. Planlösningen är optimal med stort vardagsrum, matsalsdel och 5 bra sovrum. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror samt två separata badrum med smakfulla materialval. Ypperlig förvaring med ett flertal garderobssektioner och walk-in-closet. För extern förvaring finns ett stort källarförråd om ca 10 kvm. Modern, rymlig hiss. Garageplats ingår i avgiften för denna lägenhet, nås via hissen och kan hyras ut av lägenhetsinnehavaren.

Acceptpris - kontakta gärna mäklaren för visning.

Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med kort promenad. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. I kvarteren runt Alströmergatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 7 , 1 tr (vån 2), Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad