Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 49, 4 tr

Slutpris: 3 350 000 kr

Alströmergatan 49, 4 tr

Ljus och ytterst välplanerad tvåa med balkong i soligt söderläge och lugnt toppläge på Kungsholmen!

Ljus och ytterst välplanerad tvåa i mycket bra skick med lugnt toppläge på Kungsholmen. Näst högst upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Härlig balkong i soligt söderläge mot innergården, sol från ca kl 08.00-20.00. Balkongen och alla fönster är belägna mot lugn och idyllisk innergård med högt läge och strålande utsikt. 20-talscharm med generös takhöjd, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök och ljust, helkaklat badrum med smakfulla materialval. Lägenheten är registrerad som 2 RoK om 32 kvm. För extern förvaring finns ett vindsförråd. Elegant fastighet från 1929 med vackert trapphus och hiss. Äkta Brf som äger marken och har god ekonomi. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Toppläge på Kungsholmen med närhet till det mesta. Eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. Kungsholmens puls med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd. Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana - allt ligger nära porten. I de här kvarteren hittar du lätt prisbelönta favoritrestauranger såsom AG för köttälskaren. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar, här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 49, 4 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad