Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Alströmergatan 4

Slutpris: 6 400 000 kr

Alströmergatan 4

Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskiftestrea med mysig uteplats mot föreningens innergård. Bostaden erbjuder stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och utsikt över föreningens innergård från kök, vardagsrum och det mindre av sovrummen. Genomgående trivsam bostad med ett stort luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket och härifrån når du bostadens uteplats. Här finns en bevarad sekelskifteskaraktär med generös takhöjd, fina breda trätiljor och djupa fönsternischer. Stort Master bedroom med generös plats för förvaring och arbetshörna. Helkaklat och stilrent badrum. Här bor du verkligen rofyllt samtidigt som du har stadspulsen utanför porten.

Fridhemsplan är en knutpunkt på Kungsholmen med två tunnelbanelinjer och inte mindre än tre av de blå stadsbussarna. Mat handlar man på ICA, COOP Daglivs eller Willys och i Västermalmsgallerian finns ett bra utbud av butiker och caféer. Området har flera pubar och många populära restauranger såsom AG, Le Bistro och Boteco da Silvania. Trappan ner till Kungsholms Strand tar dig snabbt och enkelt ner till de omtyckta promenadstråken och vidare till Hornsbergs Strand, Fredhäll med badklippor och bort till Norr Mälarstrand. Här bor du i en mycket välskött förening på toppläge med stort engagemang och låg belåningsgrad. Den gemensamma innergården är väldigt vacker och trevlig med grönska året om samt att här finns en lekstuga för föreningens yngre boende.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 4, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad