Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32N

Slutpris: 3 650 000 kr

Alströmergatan 32N

Nyrenoverad bostad i absoluta toppläge!

Här presenteras en ljus och ytterst välplanerad etta med lugnt toppläge på Kungsholmen. Belägen över idyllisk innergård med alla fönster mot Kungsholms strand och vacker vy mot Vasastan.

-I toppläge med närhet till allt
- Promenadavstånd till Norr mälarstrand, Vasastan och City
- Rikligt utbud med restauranger och butiker
-Stabil förening
-Låg belåning om endast 1902 kr/kvm
-Vacker vy mot Norra tornen
-Genomgående bra skick
-Social planlösning

Bostaden erbjuder många av de detaljer som användes under 20-talet. Generös takhöjd, stora fönsterpartier och fina trägolv är bara några av de detaljer som erbjuds. Lägenheten disponeras över en rymlig hall med avhängning. En öppen social planlösning som är helt optimal för sociala sammankomster. Rogivande sovrum som är avdelat med en stilren vägg med industriglas i svart. En stor klädkammare för den som kräver mycket förvaring.

Som en del av Brf Färjan tillhör du en äkta och stabil bostadsrättsförening som registrerades 1929. Föreningen äger marken och består av 490 lägenheter och 42 lokaler och beskattas som men äkta bostadsrättsförening. Föreningen är HSB-förening med extremt god ekonomi och endast 1902 kr/kvm i belåning. Husen är K-märkta, vilket innebär att de är särskilt värdefulla ur kulturhistorisk synpunkt.

-En personlig favorit är att boka bord på kvarterskrogen och prisbelönta AG :s som drivs av stjärnkocken Johan Jureskog . Ett besök du kommer berätta om för dina nära och kära.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close