Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32 O, 1,5 tr (vån 2)

Slutpris: 4 025 000 kr

Alströmergatan 32 O, 1,5 tr (vån 2)

Stilren och ytterst välplanerad 2:a, alla fönster mot idyllisk och prisbelönt innergård!

Ljus och ytterst välplanerad tvåa med lugnt toppläge på Kungsholmen. Belägen över idyllisk innergård med alla fönster mot den grönskande gården. Stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. 20-talscharm med generös takhöjd, vackra trägolv och speglade dörrar. Stilrent renoverat kök med diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare och kvalitativa vitvaror. Trevlig balkong finns i trapphuset precis utanför lägenheten. Garage finns i fastigheten. Stabil, äkta förening med god ekonomi samt låg belåning och som äger marken. Kabel-tv och bredband ingår i avgiften. För extern förvaring finns ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Toppläge på Kungsholmen med närhet till det mesta. Eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. Kungsholmens puls med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd. Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana - allt ligger nära porten. I de här kvarteren hittar du lätt prisbelönta favoritrestauranger såsom AG för köttälskaren. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar, här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad