Kommande bostad

Bromma - Ålsten, Stockholm

Ålstensgatan 23

  • price tag icon 1 051 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 26 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 051 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1929
Ålstensgatan 23

Charmig 1:a i Ålsten

Perfekt första boende eller övernattningslägenhet / Låg belåningsgrad om 5 464 kr/kvm / Stor gemensam uteplats med grill / Närhet till 12:an

Välkommen till denna yteffektiva och välplanerade 1:a om 26 kvm med god ekonomi. Allt i gott skick och smart planerad med separat trinettkök. Helkaklat badrum med duschhörna. Ljus och trivsam lägenhet i ett av gamla Brommas mest eftertraktade lägen.

BRF Bilderboken är en stabil, mindre förening med 6 st lägenheter och en lokal. Stor trivsam innergård för alla medlemmar att använda och tillhörande uteplats med grill.
I källaren finns gemensam tvättstuga. Det ingår även ett rymligt källarförråd för extra utrymme.

Läget är optimalt på Ålstensgatan - Här har du närheten av Ålstens charmiga torg med flertalet små specialbutiker, eftertraktade förskolor och skolor, 12:ans spårvagn, bad i Mälaren, motionsspår, båthamn med sommarrestaurang och vackra promenadstråk längs Mälarens strand.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Ålstensgatan 23, Kommande i Bromma - Ålsten, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad