Såld

Farsta, Stockholm

Alsnögatan 22, 2tr

Slutpris: 9 700 000 kr

Alsnögatan 22, 2tr

Mycket välplanerad 5:a med balkong i soligt läge och utsikt mot Hammarbykanalen!

- generöst vardagsrum med balkong i sydvästläge
- 3-4 rymliga sovrum
- 2 badrum
- tvättmaskin i lägenheten
- Nära till vatten och grönska

Varmt välkomna till denna rymliga genomgående lägenhet med öppen planlösning samt balkong med utsikt över Danvikskanalen. Inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter, generöst vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till stor balkong i sydvästläge (med elektronisk markis), tre bra sovrum samt två badrum. Lägenheten disponeras idag som 4 rum och kök men är i ursprunget 5 r o k och går med lätthet att återställa till ursprunglig planlösning. Barnvänlig och skyddad grön innergård med syrenener och japanska körsbärsträd. Trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. För barnen finns egen lekplats & gungor. Stabil och välskött förening som äger marken.

Här bor ni nära vatten och grönska invid Danvikskanalen med fina promenadvägar utmed kajen. I området finns många trevliga restauranger och caféer. Fåfängan har ett fantastiskt café sommartid och er som gillar thaimat finns Thaiboat ett par minuters promenad bort. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken och med gångavstånd till Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Vill ni i stället njuta av en båttur kan ni ta båten direkt till in till Nybrokajen eller rakt över kanalen till Hammarby sjöstad och allt var det har att erbjuda. På östra Södermalm växer den nya stadsdelen fram med nya restauranger, mataffär och flera dagis. Nära till Sofiaskolan och Kulturama. In till city tar ni er lättast med buss 2 men det går även att ta 53, 57, 66 och alla Nacka/Värmdöbussar en kort promenad bort.

Välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alsnögatan 22, 2tr, Såld i Farsta, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close