Såld

Höganäs, Uppsala

Alriksgatan 1D

Slutpris: 2 195 000 kr

Alriksgatan 1D

Renoverad 2:a med balkong i söderläge i stabil förening i populära Höganäs!

Välkommen till en central lägenhet med ett lugnt läge i populära Höganäs. Här bor du en halv trappa upp i en stilren bostad med renoverat kök och stamrenoverat badrum. Bra pendlaläge med kort gångavstånd till centralstationen. Välskött förening som löpande har genomfört samtliga stora renoveringar och har en belåningsgrad om endast 1 769 kr/kvm där värme, vatten, kabel tv samt bredband ingår i månadsavgiften.

Planlösningen erbjuder praktiskt fullt utrustat vinkelkök med matplats. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Utgång till trevlig balkong i söderläge. Stilrent sovrum med plats för säng, sängmöbel och gott om förvaring i garderober. Stamrenoverat badrum med kakel, klinkers och badkar. Hall med plats för avhängning och gott om plats för förvaring i garderober. Till bostaden kommer tre förråd.

I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, utrymme för barnvagnar vid varje port, övernattningsrum, samlingslokal och hobbyrum. Trevlig innergård med soffgrupper, flera grillar och odlingslotter. En trädgårdsgrupp sköter om föreningens odlingar med kryddor där medlemmar ges möjlighet att ta del av.

Det centrala läget gör det lätt att vara spontan i vardagen; gå på restuarang, café eller bio. Gym, restauranger, shopping har du runt hörnet och Höganäsparken ett stenkast bort.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad