Till salu

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 53

2 795 000 kr
area icon Yta
  • 44,2 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 168 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1962-1964
Alphyddevägen 53

Renoverad tvåa centralt i Nacka!

Denna ljusa och trevliga lägenhet välkomnar dig med en solig balkong i söderläge som bjuder in till avkoppling och soliga stunder. Lägenheten är i gott skick med genomgående ljusa färger som skapar en känsla av luftighet och rymd. Praktiska förvaringslösningar finns med en tillförd klädkammare i hallen, vilket underlättar för en organiserad livsstil.

Sovrummet är behagligt svalt och vardagsrummet lockar med ett burspråk, vilket ger extra charm till rummet. Den angränsande matplatsen är nära kopplad till balkongen och skapar en naturlig förlängning av det inre utrymmet till utomhusmiljön. Köket är fint renoverat och utgör en praktisk och trevlig plats för matlagning och gemensamma stunder.

Föreningen erbjuder bekvämligheter såsom en relaxavdelning med bastu, hobbyrum, tvättstugor samt grönskande gårdar med grillplatser och lekplatser. I den låga avgiften ingår både kabel-TV och bredband, vilket är ett extra plus för den som söker boende i stabil bostadsrättsförening.

Området har utmärkta förbindelser och närhet till naturen. Bron tar dig till populära Sickla köpkvarter med dess varierade shoppingmöjligheter och restauranger. Kommunikationerna är goda, och det tar knappt 10 minuter till Slussen. Närhet till Tvärbanan ger smidiga transportmöjligheter, och framtida planer på tunnelbanans förlängning till Nacka bidrar till områdets attraktivitet och gör denna bostad till en god investering.

Denna bostad erbjuder en bekväm vardag i en trivsam miljö och kan vara en lockande plats för dem som söker ett hem i harmoni med både stadsliv och natur. Välkommen att utforska denna ljusa och trevliga lägenhet vid visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Alphyddevägen 53, Till salu i Alphyddan, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad