Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 47

Slutpris: 2 510 000 kr

Alphyddevägen 47

Topprenoverad och bra planerad med en balkong i sydväst.

- Topprenoverad med fina materialval
- Balkong med eftermiddags & kvällssol
- 6 min in till Slussen och 300 meter till vattnet
- Bra förening med god ekonomi

Välkommen till en fint renoverad lägenhet med balkong i väst. Generösa fönsterytor skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Lägenheten har behagliga färgsättning med genomgående snygga materialval. Fint renoverat kök med vitvaror av hög kvalitet och med bra arbetsytor. Matplats intill stort fönster. Vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Mysig sovalkov med plats för dubbelsäng och garderober. Balkong där du kan njuta av eftermiddags och kvällssol. Stort helkaklat badrum. Hall med platsbyggd förvaring. Klinker innanför dörren och sedan ljust fint parkettgolv i hela lägenheten. Externt förråd ingår.

Härliga Alphyddan, med sitt naturnära läge, lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön bara fem minuter bort. Ett par hundra meter från lägenheten ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger, caféer och biograf. Här är det nära till allt; skogspromenader och motionsslingor i Nackareservatet, utförsåkning i Hammarbybacken, badmöjligheter och cykelavstånd till Södermalm och innerstan.

Bussen stannar 50m från ytterdörren och tar dig in till Slussen och stan på 6 min. Här finns även tvärbanan och Saltsjöbanan. Skärgården nås enkelt via promenad ner till Svindersvik och vidare till Nacka Strand och SL-båtarna. Tunnelbanans blå linje förlängs just nu mot Nacka och förväntas vara klar år 2030. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt.

Välkommen på visning!

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alphyddevägen 47, Såld i Alphyddan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad