Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 19

Slutpris: 3 975 000 kr

Alphyddevägen 19

Välplanerad 3:a med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och balkong i rakt söderläge utan insyn!

Välplanerad 3:a med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och balkong i rakt söderläge utan insyn!

*KOMMANDE BOSTAD, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING*

- Renoverat badrum
- Balkong i söderläge
- Smakfullt renoverad
- Tvättmaskin i bostaden
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a högt belägen utan insyn på mysiga Alphyddan med närhet till allt från skolor och köpcentrum till kommunikationer och badplatser blir det här lätt att trivas. Ingång till bostaden på entréplan vilket gör det mycket lätt med till exempel barnvagn och att huset är byggt i souterräng gör att bostaden hamnar som två våningar upp från marken. Stor hall med gott om plats för avhängning och goda möjligheter till förvaring i garderober. Väl tilltaget vardagsrum där gott om utrymme finns för möbleringsmöjligheter med matplats, soffa, tv-bänk och andra förvaringsmöjligheter. Stor inglasad balkong som är lätt att möblera i direkt söderläge med sol hela dagen. Ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med modern standard där vi finner stora arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter utrustat med allt du behöver, däribland induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, kyl, frys, skafferi och diskmaskin. Här finns också plats för ett bord där du kan avnjuta din måltid i direkt anslutning till det stora fönstret som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Två väl tilltagna sovrum eller kontor med gott om plats för dubbelsäng, garderober och skrivbord. Badrummet är helkaklat och mycket stilrent där duschhörna, tvättmaskin, torkmöjligheter och annan förvaring finns.

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer dygnet runt. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Framöver kommer även Tunnelbana att finnas i Nacka med station vid bl.a. Alphyddan. Byggnationen av Tunnelbanan, en förlängning av den blå linjen från Kungsträdgården till Nacka. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter med ett stort affärs- och nöjesutbud. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alphyddevägen 19, Såld i Alphyddan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad