Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Åloppevägen 7

Slutpris: 6 250 000 kr

Åloppevägen 7

Ängbypärla med renoveringsbehov!

Välkommen till denna charmiga Ängbyvilla med många bevarade originaldetaljer och som varit i ägarens familj sedan 70-talet.
Nu är det dags att lämna över till en ny familj som förhoppningsvis kommer att uppskatta läget, trädgården och möjligheterna med huset. Husets interiör är i genomgående äldre skick och har ett stort renoveringsbehov. Möjligheter kan finnas för tillbyggnad av huset in mot tomten.

På entréplan finner du en välkomnande och rymlig hall, WC-rum, ljust vardagsrum med utgång till stor balkong, sovrum och kök. Från köket leder en trappa ned till källarvåningen som ger dig stora möjligheter att påverka efter eget tycke och smak. I dagsläget finns här en matkällare, pannrum med förvaringsutrymme, bastu, förråd, ett ljust rum med egen entré (del av tidigare garage) och en bad-/tvättstuga som behöver en totalrenovering.

Den härligt prunkande, soliga och södervända trädgårdstomten är friköpt och ger dig bla tre äppelträd ( Transparente blanch, Cox Orange, Signe tillisch) Plommonträd Viktoria och nedanför altanen finns en vacker Kungssyrén.

Villan har ett mycket trivsamt läge i området med närhet till både naturreservatet Kyrksjölöten och Judarn med Åkeshovs Slottpark, förskolor, Nya Elementar Skola, T-bana Åkeshov (även slutstation för vissa tåg från city och ca 15 minuter därifrån) Åkeshovs Slottspark, Åkeshovs simhall och gym, Ängby Torg, Norra Ängby Skola, Björklunds Hage mm.

Välkommen till en dold Ängbypärla med bra läge, vacker trädgård och stora möjligheter!

Planritningar kommer inom kort!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åloppevägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Åloppevägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad