Såld

Almunge, Uppsala

Almunge-Söderby 308

Slutpris: 2 300 000 kr

Almunge-Söderby 308

Modern 1-plansvilla med garage och carport!

På en kuperad och grönskande tomt om närmare 3000 kvm, ligger denna fina 1-plansvilla, med underbar natur och Södersjön precis runt husknuten.
Huset är uppfört 1992 och har ett modernt utförande med flexibel planlösning. Här får du fina ytskikt, vattenburen golvvärme och inrymmer i dagsläget badrum med tvättmöjligheter och tre sovrum. Vidare finns ett stort kök med vedspis och öppen planlösning mot vardagsrummet med öppen spis och med skön vy mot naturen och hagmark. Vid behov av flera sovrum kan flera rum skapas. Den stora altanen riktad i tre väderstreck har ett underbart solläge under hela dagen. På fastigheten finns separat garage, carport, vedförråd och bra förvaringsutrymmen.

Med detta härliga naturläge får du varierad yta med berghällar, grönytor, äppelträd, hallonbuskar och smultron. Runt knuten finns en underbar natur med bär och svampskog samt ett väldigt rikt fågelliv. Genom stigen kan du promenera på endast några minuter ner till Södersjön för svalkande bad. Via bilväg är det ca 3 km till den stora badplatsen på andra sidan av samma sjö. Pendlingsavstånd till Uppsala (3 mil), Arlanda (3,5 mil) och Stockholm (7 mil).

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Almunge-Söderby 308, Såld i Almunge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad