Såld

Rotebro, Sollentuna

Almsätersvägen 7B

Slutpris: 8 600 000 kr

Almsätersvägen 7B

Väldisponerad villadröm med gaveltomt och garage!

Presenterar en charmig och väldisponerad villa med en härlig insynsskyddad gaveltomt. Varmbonat garage med toalett och övervåning som kan användas som generationsboende. Villan disponeras i två plan och har plats för den stora familjen med fem möjliga sovrum och gott om sociala ytor. Entréplan bjuder in till en generös hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Vidare når ni det välplanerade köket och intill ligger matsalen där det kan dukas upp till långbord med nära och kära. Väl tilltaget och luftigt vardagsrum med en braskamin som ger en hög mysfaktor. Som en förlängning av rummet nås den trevliga altanen som kan möbleras efter önskemål. Badrummet är helkaklat och försett med dusch, bubbelbadkar samt bastu. Separat tvättstuga med groventré. På övre plan finns ett rymligt allrum, gäst-wc och fyra sovrum varav ett har access till eget badrum och balkong. Sammantaget ett underbart hus i ett barnvänligt villaområde med närhet till förskolor och skolor.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Almsätersvägen 7B, Såld i Rotebro, Sollentuna Planlösning från Almsätersvägen 7B, Såld i Rotebro, Sollentuna Planlösning från Almsätersvägen 7B, Såld i Rotebro, Sollentuna Planlösning från Almsätersvägen 7B, Såld i Rotebro, Sollentuna
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close