Kommande bostad

Björklinge, Uppsala

Ålidsvägen 34

4 995 000 kr
area icon Yta
  • 110 m2 boarea
  • 110 m2 biarea
  • 707 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1971
Ålidsvägen 34

Fantastiskt fint renoverat hus i barnvänliga Björklinge med mysigt läge intill allmänning!

Välkommen till Ålidsvägen 34 och en fantastiskt fint renoverad villa! Huset präglas av lyxiga materialval i en modern, men klassisk anda. Stora renoveringar och planförändringar är gjorda som en öppen planlösning mellan vardagsrummet och det stora köket med inbyggt matbord. Samtliga kvadratmeter i huset har fått sig ett ansiktslyft och inget har lämnats åt slumpen. Här kan du leva ett bekymmerfri tillvaro och njuta av lugnet av ett renoverat boende.

På övreplan välkomnas du av en öppen hall med plats för avhägning, en stor social yta i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till den stora inglasade altanen. Mycket fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och myskänsla bredvid husets kamin. Här finns två rymliga sovrum, en gedigen walk-in-closet, ett stort badrum samt gäst wc.
På källarplan hittar du ett stort allrum för barnens lek, två sovrum varav ett erbjuder stora ytor, ett badrum med dusch, badkar och bastu samt en klädkammare. Lättskött trädgård med ett av områdens bästa lägen bredvid stora ytor av allmänning. I trädgården finns flera sittplatser som vid det anlagda grillhörnet eller varför inte njuta av ett glas vin vid uteköket? Plats finns det även ett flertal bilar vid uppfarten och i garaget.

I området får du en trivsam boendemiljö med stora grönytor, lekplatser och närhet till Björklinge tätort. I Björklinge finns bl.a. förskolor, skola (F-9), Hemköp, restauranger och bibliotek. Här finns också flera sportanläggningar med tennisbanor, bandyplan och ishall. I utkanten av Björklinge ligger Sandviksbadet vid Långsjön, som är en av Upplands finaste badsjöar. Här har du en härlig badplats med fin sandstrand och badbryggor. Vintertid har du här möjlighet till både skridskoåkning och längdskidåkning. Intill badet finns även fina pulkabackar samt en skidbacke med lift, som är öppen när vädret tillåter.
Från Björklinge centrum har du bra bussförbindelser till Uppsala och med bil är det nära till E4:an.

Missa inte att anmäla ditt intresse till detta fantastiska hem som kan bli ditt!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

previous slide
next slide
Planlösning från Ålidsvägen 34, Snart till salu i Björklinge, Uppsala Planlösning från Ålidsvägen 34, Snart till salu i Björklinge, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad