Såld

Gottsunda, Uppsala

Alice Tegnérs väg 5

Slutpris: 2 995 000 kr

Alice Tegnérs väg 5

Nyproducerat radhus med två uteplatser i mycket bra skick! Garage med direktingång från uteplatsen.

Välkommen till detta fina och fräscha radhus beläget på gaveln. Fastigheten byggdes 2013 så allt är i princip nytt. Två fina uteplatser så du har alltid sol någonstans. Från framsidan har du direktaccess till garaget (en av få bostäder i området) via en låsbar dörr.

Genomgående ljusa ytskikt och fina trägolv i hela bostaden. Två ordentliga badrum samt två vardagsrum. Kök med ordentlig matplats. Från matplatsen har man enorm takhöjd med 4,5 meter upp till nock. Två sovrum, varav det ena har ett loft med plats för säng.

Här bor man med god boendeprestanda och mycket låg energiförbrukning. Fjärrvärme med vattenburen golvvärme i entréplan och element på övre plan. Dessutom finns här till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX) installerat vilket ytterligare bidrar till en god boendeekonomi! Eftersom det är en ägandebostad och att det inte finns någon månadsavgift, så det blir låga boendekostnader.

Bostaden ligger som i en oas i Gottsunda. Grönt, lugnt och barnvänligt område. Förskola endast ett stenkast från bostaden. I absoluta närheten finns även skola, vårdcentral, apotek samt Gottsunda Centrum med all tänkbar service.

TILLTRÄDE: Önskemål om tillträde omkring 2-3 månader efter kontrakt, eller enligt ök.

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

VISNING: Vi har "anmälan krävs" på våra visningen så anmäl dig innan visning. Fungerar inte aktuell visningstid så hör av dig så försöker vi hitta en alternativ tid/dag.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alice Tegnérs väg 5, Såld i Gottsunda, Uppsala Planlösning från Alice Tegnérs väg 5, Såld i Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad