Såld

Gottsunda, Uppsala

Alice Tegnérs väg 3

Slutpris: 3 265 000 kr

Alice Tegnérs väg 3

Friköpt och rymligt radhus med mycket låg energiförbrukning!

Välkommen till detta moderna och stilfulla radhus i parkliknande miljö i södra Uppsala med endast några kilometer till stadens centrala delar. Här bor man med god boendeprestanda och mycket låg energiförbrukning. Fjärrvärme med vattenburen golvvärme i entréplan och element på övre plan. Dessutom finns här till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX) installerat vilket ytterligare bidrar till en god boendeekonomi!

Bostaden erbjuder en mycket smart planering med tillvaratagna kvadratmeter. Här får man ett generöst och modernt hus i två plan som kännetecknas av ljus och rymd med exempelvis ca fem meters takhöjd över matplatsen. Här erbjuds även generösa sällskapsutrymmen i vardagsrum med utgång till terrassen samt det övre allrummet med två stora takfönster vilka ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Vardera våningsplan har helkaklade badrum varav det nedre med tvättmaskin och torktumlare installerat. Fyra ordentliga sovrum varav tre på övre plan och ett i entréplan.

Garage tillhör radhuset och ytterligare parkeringsplats är möjlig.

Välkommen hem!

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad