Såld

Dingtuna, Västerås

Albertusvägen

Slutpris: 1 595 000 kr

Albertusvägen

Tomt med bra läge!

I rofyllda Dingtuna Kyrkby har du nu chansen att bygga ditt drömhem!

Generös byggrätt med 25% av tomtens storlek inkl garage, carport och skärmtak. Det kanske bästa av allt är att tomten inte är knuten till en specifik husleverantör utan ni har möjlighet att helt fritt välja vilket hus ni bygger och med vem ni ska bygga det med.

Enbart 12min till Västerås City och 9min till Erikslunds Shopping Center samt bekväm kommunikation. Området växer och utvecklas, med både nybyggda fastigheter och pågående byggnationer. Bland de tillgängliga alternativen finner du friliggande hus och bostadsrätter. För barnen är det en idealisk uppväxtmiljö, med närhet till utmärkta förskolor och skolor. Här kan dina barn tryggt gå till och från skolan utan att behöva korsa några farliga vägar.

Vid nybyggnation slipper du betala kommunal fastighetsavgift under de första 15 åren. El- och fiberanslutningar är redan dragna till tomtgränsen.

- Vatten & avlopp anslutningen är redan betald!
- Fiber-anslutning är betald!
- El-anslutning tillkommer

Hör av dig till mäklaren för mer info!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad