Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Aladdinsvägen

Aladdinsvägen

20-talsromantik på stor södervänd tomt

Med ett suveränt läge på stor södervänd insynsfri tomt mitt i Smedslättens charmiga trädgårdsstad finner ni denna inbjudande 20-talsvilla som omhändertagits väl genom åren med stort fokus på att bevara husets ursprungskaraktär och charm. Här erbjuds vackra originaldetaljer och generösa ytor för familjens trivsel och det stora umgänget.
På entréplanet möts man av öppen välkomnande hall med wc och vacker serveringsgång i original. Stort trivsamt kök i vinkel med matplats och bevarat gammaldags kallskafferi och en separat köksingång från parkering. Generösa sällskapsrum i fil med öppen spis, originaldetaljer som fiskbensparketter och målat tak med utgång till den härliga altanen och den grönskande lekvänliga trädgården.
På övre plan möts man av den väl tilltagna möblerbara hallen med vacker öppen spis och furugolv i original som sammanbinder planets 4 bra sovrum (idag 3) och badrummet som både har badkar och dusch. Från ena sovrummet utgång till en härlig altan med utsikt över den grönskande trädgården. Från hallen nås även en stor oinredd vind.
Källarplanet är kvalitetsfullt inrett med fokus på att skapa ytterligare praktiska utrymmen. Här ryms ett generöst sovrum med egen entré, ett stort allrum, gästwc, stort relaxrum med dusch, bastu och tvättstuga. Den stora trädgården är fri från insyn tack vare den uppvuxna grönskan och läget är optimalt för en barnfamilj där den härliga trädgården inbjuder till lek. Här finns även en praktisk förrådsbod och sällsynt parkering på båda sidor för flera bilar och ingång direkt till kök och källare.
Läget är unikt ur många aspekter. Här njuter man av lugnet på den barnvänliga lilla gatan, närhet till flertalet välrenommerade förskolor och skolor, torg med charmiga butiker, caféer och restauranger. Närhet även till Solviksbadet, motionsanläggning och tennisbanor, den vackra strandpromenaden längs med Mälarens vattenbryn ända mot Alvik samt 12:ans spårvagn som i Alvik ansluter till T-banan och Tvärbanan.

Välkomna till Aladdinsvägen - Ett hem att trivas i.

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad