Kommande bostad

Norrmalm, Stockholm

Adolf fredriks kyrkogata 5

  • Bostadsrättslägenhet
14 950 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 113 m2 boarea
floors icon Våning
  • 6 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1929
Adolf fredriks kyrkogata 5

Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklare för mer information.

Välkommen till denna smakfullt renoverade lägenhet med attraktivt läge intill Adolf Fredriks kyrka. Lägenheten är belägen högt upp på 6:e våningen med ett genomgående gott skick. Den här bostaden ligger i Norrmalm och erbjuder ett generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster och en fransk balkong med insynsskyddad utsikt över kyrkan. Det stilrena köket är fullt utrustat med maskiner och har gott om förvaringsutrymme samt en frukostplats för två personer vid en platsbyggd bardisk. Allrummet/sovrummet används för närvarande som ett tv-rum och har utgång till en balkong som vetter mot en lugn innergård med soligt sydöstläge. Det rymliga huvudsovrummet har en walk-in closet för klädförvaring och ett påkostat badrum med dusch och bastu som kan styras med en app, vilket gör det möjligt för dig att värma upp bastun i god tid innan du kommer hem. Välkomnande och möblerbar hall med anslutning till en gäst-wc. Fastigheten är välunderhållen och föreningen har 10 lokaler som genererar hyresintäkter på över 5 miljoner kronor per år.

Intresseanmälan
Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Adolf fredriks kyrkogata 5, Kommande i Norrmalm, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad