Till salu

Kummelnäs, Nacka

Åbroddsvägen 29-33, parhus 14

  • price tag icon 4 995 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
7 495 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 135 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 995 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2024-2025
Åbroddsvägen 29-33, parhus 14 Visa projekt

Arkitektritat i harmoni med naturen 

Med ett högt och fint läge, granne med Rotkärrsskogen och Velamsunds Naturreservat återfinns Kummelgläntan, en modern bostadsutveckling signerad Sethmark Properties. Projektet omfattar omsorgsfullt arkitektritade parhus och minivillor med beräknad inflyttning från Q4 2024.

Husen uppförs i lösvirke från svenska skogar som innan montering finsågas vid egen fabrik i Uppsala. Varje material och detalj är vald med noga omsorg för att tillsammans skapa ett rofyllt boende i harmoni mellan natur och design. Fasaderna kläs med linoljebehandlad furupanel i jordnära kulörer, ett slitstarkt val som borgar för långa underhållsintervall.

Lösvirkeskonstruktionen vilar på en betongplatta på mark med vattenburen golvvärme. Med skarpa linjer i fasaden och mattsvarta plåttak och markerade fönster får husen en stilren och modern framtoning.

Planlösningen är skräddarsydd med den moderna familjen i åtanke. Med en generös takhöjd om 270 cm på båda våningsplanen skapas en rymlig och välkomnande atmosfär förstärkt av generös fönstersättning. Interiören genomsyras av gedigna material i en jordnära färgskala med golv och trappa i slitstark ek, exklusiv granitkeramik från Bricmate i hall och badrum samt fönsterbänkar i sten.

Utöver en hög grundstandard finns en diger tillvalslista för dig som vill sätta ännu mer personlig prägel på boendet. För att skapa extra trygghet finns ett omfattande Trygghetspaket framtaget vilket inkluderar Försäljningsgaranti, Räntegaranti och Tillträdesskydd.

Entréplanet samlar kök, matplats och vardagsrum i en modern och social tappning med köksön som naturlig avskiljare samt direktaccess till uteplats och trädgård via dubbla altandörrar. Via entréhallen nås ett rymligt badrum med ytor för klädvård. En trappa upp återfinns en mer privat sfär med allrum samt tre rymliga sovrum som vid behov kan bli fyra. Här finns även ett ytterligare badrum med badkar och dubbla kommoder.

Husen ramas in av naturtomter som vid önskemål kan bli anlagda trädgårdar. Husens placering är noggrant genomtänkt för att skapa en privat utemiljö med optimala sollägen. Bilen parkeras i nära anslutning till huset.

Se bostadsväljaren här

Läs mer om Sethmark Properties

Intresseanmälan
Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander
Johan Wahlberg
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad