Till salu

Kummelnäs, Nacka

Åbroddsvägen 29-33, minivilla 17

Nästa visning
calendar icon onsdag 26 juni 18:00 - 19:00
  • price tag icon 2 744 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 195 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 25 m2 boarea
  • 25 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 744 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2024-2025
Åbroddsvägen 29-33, minivilla 17 Visa projekt

Arkitektritad minivilla i harmoni med naturen

Med ett högt och fint läge, granne med Rotkärrsskogen och Velamsunds Naturreservat återfinns Kummelgläntan, en modern bostadsutveckling signerad Sethmark Properties. Projektet omfattar omsorgsfullt arkitektritade parhus och minivillor med beräknad inflytt från Q4 2024.

Varmt välkommen på visning söndag den 5 maj kl. 11.00-12.00 på Åbroddsvägen 29. Föranmäl dig gärna!

Husen uppförs i lösvirke från svenska skogar som innan montering finsågas vid egen fabrik i Uppsala. Varje material och detalj är vald med noga omsorg för att tillsammans skapa ett rofyllt boende i harmoni mellan natur och design.

Fasaderna kläs med linoljebehandlad furupanel i jordnära kulörer, ett slitstarkt val som borgar för långa underhållsintervall. Lösvirkeskonstruktionen vilar på en betongplatta med ingjuten golvvärme. Med skarpa linjer i fasaden och mattsvarta plåttak och markerade fönster får husen en stilren och modern framtoning.

Minivillans planlösning är möjlig att skräddarsy utifrån egna behov. Med en generös takhöjd om 263 cm på entréplan och 230 cm på nedre plan skapas en rymlig och välkomnande atmosfär förstärkt av en generös fönstersättning. Interiören genomsyras av gedigna material i jordnära toner med golv och trappa i slitstark ek, exklusiv granitkeramik från Bricmate i hall och badrum samt fönsterbänkar i sten.

Utöver en hög grundstandard finns en diger lista med tillval för dig som vill sätta en mer personlig prägel på boendet. För att skapa extra trygghet finns ett omfattande Trygghetspaket framtaget vilket inkluderar Försäljningsgaranti, Räntegaranti och Tillträdesskydd.

Entréplanet samlar husets sociala ytor, badrum och hall med direktaccess till uteplats och trädgård. En trappa ned återfinns en mer privat sfär med upp till två sovrum alternativt ett större med anslutande walk in closet. Under trappan nås ett rymligt förråd.

Husen ramas in av naturtomter som vid önskemål kan bli anlagda trädgårdar. Husens placering är väl genomtänkt för att skapa privata utemiljöer med optimala sollägen. Bilen parkeras bekvämt i nära anslutning till huset.

Inflyttning preliminärt december 2024.

Se bostadsväljaren här

Läs mer om Sethmark Properties

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på kvällsvisning! onsdag 26 juni, 18:00 - 19:00
Anmäl mig
Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Alexander Björklund
Assisterande mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad