Till salu

Burvik, Uppsala

Abborrens väg 15A

1 850 000 kr
area icon Yta
  • 52 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 600 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 1 (ingen hiss)
Abborrens väg 15A Visa projekt

BJÖRKBO - ETT TRIVSAMT GOLFBOENDE

Välkommen på säljstart lördag 27 maj kl. 11.00-13.00. Säljstarten genomförs på klubbhuset. Föranmäl dig på burvikshojden.se eller kontakta våra mäklare.

Burvikshöjden ligger mitt i Roslagens härliga natur. Här bygger vi arkitektritade hus precis intill Burvik Golf Resort. Moderna lättskötta hus som passar både till permanentboende och som fritidshus. Endast en dryg timme från Stockholm och mindre än en timme från Uppsala.

I den första etappen på Burvikshöjden planeras 21 bostäder. Husen anpassas till terrängen och smyger sig in mellan tallar, björkar och enar. Husen byggs i trä och har laserade fasader i naturanpassade kulörer. Ett flertal hus har utsikt mot golfbanan, andra vetter mot den sköna omgivande Roslagsnaturen.
Bostäderna har allt du behöver i ett plan. Planlösningarna är smart utformade med funktionella, lättskötta och praktiska lösningar, vilket ger ett bekvämt och prisvärt boende.

Husen har ett öppet samband mellan kök och umgängesdel, med gott om plats för samvaro och gäster. Stora glaspartier skapar direkt kontakt med terrassen utanför och öppnar upp mot golfbanan, naturen och utsikten. Trädäcken i bästa väderstreck inbjuder till härliga stunder i solen. Ett golfboende för dig som älskar golf eller bara vill bo nära naturen!

Kök och badrum har god standard och väl valda ytskikt. Du kan också välja till en braskamin för ökad mysfaktor, en praktisk laddbox eller solpaneler som ett hållbart eltillskott.

Intresseanmälan

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad